Back To Top surfer image

Rólunk

Az ország első jet-ski iskolája

 

A CODE27 JET-SKI CLUB, SPORT ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT 2020. JÚLIUS 11-ÉN NYITOTTA MEG KAPUIT A VENDÉGEK ELŐTT. A CODE27 JET-SKI CLUB CÉLJA, A JET-SKI SPORTÁG NÉPSZERŰSÍTÉSE ÉS OKTATÁSA, SAJÁT, JÓL BEVÁLT TEMATIKA ÉS MÓDSZERTAN ALAPJÁN, VALAMINT BÉRLÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK MINDAZOK SZÁMÁRA, AKIK ÉRDEKLŐDNEK A SPORT IRÁNT.

A Code27-nél megfelelő technikai háttérrel rendelkezünk, ezáltal lehetőséget tudunk nyújtani a vízisport szerelmeseinek, hogy széles körben megismerhessék és megtanulhassák a jet-ski használatát. Lehetőség van saját jet-ski használatra, illetve általunk biztosított gépek bérlésére is!

Szeretettel várjuk mindazokat, akik a vizes és egyben technikai sportok iránt érdeklődnek, próbára tennék saját képességüket, valamint ügyességi, erőnléti és fizikai állapotukat fejlesztenék. A tudás elsajátításával az élményfaktor garantáltan tovább sokszorozható. A vízen való száguldás és eközben a víz közvetlen közelsége mással összehasonlíthatatlan örömet okoz.

Kiknek ajánljuk?

Szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy a víz szeretete és a jet-ski sport kortalan, 10-12 éves kortól mindenkinek ajánljuk. A fiatalabbaknak is van lehetőségük vízre szállni, oktatóink felügyelete mellett.

A napimádóknak és pihenni vágyóknak a 200 méter hosszú homokos part különlegesen szép környezetben kínál klasszikus vízparti élményt. A parti bár frissítőkkel várja a vendégeket, a nagyobb kényelemre vágyók pedig nyugágyat és napernyőt is bérelhetnek.

 

A Code27 megálmodója
és létrehozója

Biró Péter vagyok, váci születésű, a Dunakanyar gyermekének vallom magam. 11 éves koromban a kajak-kenu által a Duna szerelmese lettem, majd 1992-ben sportot váltottam, megismerkedtem a jet-skizés örömével, ami először mint élmény, szórakozás, hobbi, majd hamarosan versenysporttá nőtte ki magát és szenvedélyemmé vált, mely a mai napig tart.

Ez az életérzés és a vele együtt járó örömök kísértek végig pályafutásomon, majd hozzásegítettek, hogy végül világraszóló eredményeket érjek el benne.

 

A sportban elért eredményeim a 25 éves pályafutásom alatt:

világbajnoki
cím

 

európa-bajnoki
cím

 

magyar bajnoki
győzelem

 

miniszteri
elismerés

Mit is takar a név?

Egy életérzést.

A Code egy lenyomata mindannak az érzésnek, élménynek, küzdelemnek és tapasztalásnak, amit ez alatt az út alatt gyűjtöttem.

A 27-es szám volt a rajtszámom, amivel versenyről versenyre jártam.

A Code27-ben pedig megvalósul mindaz, ami a sportnak köszönhetően régóta bennem él. A szabadság, a természet és víz szeretete, a jet-skizés, a kihívás és az extremitás vonzalma.

Aki megfejti a kódot, átéli az életérzést.

Gyertek!

TUDJ MEG TÖBBET

Phasellus suscipit dictum ligula et tincidunt. Suspendisse non suscipit ex.

06 20 955 5591
hello@code27.hu
2700, Vác külterület
Kövess minket: